Om Aaby Marine


Aaby Marine A/S er Norges største forhandler av Windy. Selskapet ble etablert i 1983 av den båterfarne Einar Aaby som hadde seilt over alle verdens hav. I over 30 år, og etter at vi har solgt over 1000 Windybåter, har Aaby Marine sin forretningsfilosofi vært at våre kunder er vårt beste salgsargument. Vi er takknemmelige og setter pris på våre kunder som velger Windy og Aaby Marine om og om igjen.

Vi er stolte av å presentere Windy som er en av Europas mest anerkjente leverandører av sportscruisere mellom 25 og 58 fot. Windy er  bygget for de som verdsetter gjennomgående kvalitet, optimale sjøegenskaper og praktiske og gjennomtenkte løsninger. Andrehåndsverdien på en Windybåt er en av markedets beste, fordi båtene er så gjennomført bra kvalitetsbygget og derfor alltid attraktiv som brukt båt.

Vår hovedsamarbeidspartner er Vollen Båtservice AS. Dette sikrer at våre kunder får optimal oppfølging på service, reperasjoner og ettermontering av utstyr og lagring.

Vi er meget stolte over at vi fra 2013 også er blitt forhandler for Nimbus og Paragon. Nimbus har siden starten i 1968 satt kvalitet, sjøegenskaper og eleganse i førersetet, her er ingenting overlatt tilfeldighetene. Dagens modeller fra Nimbus og Paragon bærer tydelig preg av båtbyggertradisjon og erferinger høstet gjennom mange tiår.

Gjennom Nimbus systemet har vi også fra 2014 fått tilgang til Axopar sin modell serie som er et raskt voksende merke i hele Europa.
Bakmennene for Axopar har lang fartstid i båtbransjen, med bl.a. oppstart av flere suksessrike merker.

Draco ble raskt et meget strekt merkenavn i Norge og resten av Europa etter oppstarten i 1963 av Kåre Drangsholt. I 2014 ble Draco relansert, ‘’NEW LOOK - NEW ADVENTURE – SAME SPIRIT ‘’.

Aaby Marine A/S ønsker alle velkommen til vår store utstillingshall i Asker hele året. I perioden 1. oktober til 1. mai har vi de fleste modellene utstilt.

Velkommen ombord!

Image for Om Aaby MarineImage for Om Aaby MarineImage for Om Aaby MarineImage for Om Aaby Marine
Leangbukta Maritime Senter
SISTE NYTT: Flott boksen rundt

STORBÅTMESSEN I LEANGBUKTA
VÅRENS RÅESTE BÅTER FINNER DU HOS OSS UNDER STÅRBÅTMESSEN 
10.-18. MARS   Les mer her

STORBÅTMESSEN I LEANGBUKTA
Vi er stolt forhandler av:
Windy Draco
Nimbus Paragon